19 de nov. 2011

Informació del President

Benvolgut soci/a, amic/amiga espanyolista,

M’és molt grat adreçar-me a tu per compartir que, des del dia 19 de novembre, ha quedat col·locada al nostre estadi de Cornellà el Prat la placa representativa de la Penya Blanc-i-Blava de Granollers que donarà testimoni de la nostra presència junt amb la resta de penyes blanc-i-blaves.

Aprofito aquesta avinentesa per aclarir algunes qüestions que s’han plantejat en relació amb l’AUTOCAR. Problemes i manca de informació que sovint esdevenen del retard en la concreció dels horaris dels partits per part de la Lliga de Futbol Professional, en nom de tota la Junta Directiva, vull informar-te del següent:

Com a norma general, tret de situacions excepcionals, quan els partits escaiguin en cap de setmana, dissabte o diumenge, l’AUTOCAR serà contractat directament per la Penya de Granollers. Per tant, els punts de sortida seran els habitual de la nostra ciutat:

-Fàtima Canovelles.
-C/ Torras i Bages (davant Col·legi Jardí).
-C/ Girona (davant La Caixa, cantonada de Francesc Llobet).
-Avinguda Sant Esteve, 14 (davant de l'Escola Pia de Primària).
-Avinguda de Francesc Macià, 156 (la vorera de davant del Palau d'Esports).

Tanmateix, i per raons d’economia de costos, quan els partits escaiguin en dies feiners d’entre setmana, compartirem l’AUTOCAR amb la Penya Balnc-i-Blava de La Roca del Vallès. En aquest cas, hi haurà solsament una sortida des del centre de Granollers, a l’Avinguda Sant Esteva davant de l’Escola Pia, amés dels punts del trajecte com ara davant del Palau d’Esports o a la parada de l’Hotel Granollers.
Us demano, en nom propi i en el dels companys de la Junta, disculpeu les molèsties o errors que, de manera totalment involuntària i amb la millor intenció, hem pogut cometre i al mateix temps us expresso que, per confirmar horaris, sortides i, en general, sobre qualsevol qüestió relativa a l’AUTOCAR, us podeu adreçar a qualsevol membre de la Junta i especialment a:
                       
JOAN ESPINOSA      610.28.14.91
JORDI PLANÀS         938.70.66.76
SANTIAGO SÁENZ:   600.44.60.73

També podeu consultar la nostra WEB:

Moltíssimes gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.
Salutacions cordials.

Santiago Sáenz Hernáiz
President.