25 de juny 2012

29ª edició, tot un èxit.


El passat diumenge dia 10, la Penya Blanc i Blava de Granollers va celebrar el seu 29 aniversari dins del món penyístic perico. L'acte commemoratiu va tenir lloc al Restaurant la Masia i amb la presència d'uns 120 socis i aficionats espanyolistes.

Entre els allà presents també es va comptar amb el suport de l'alcalde de la localitat vallesana, Josep Mayoral, el regidor d'esports, Pere García, el coordinador de les penyes del club Jaume Martínez, el president de la FCPE Alberto Ariza, els exjugadors Toni Blanch i Pedro Patón, i l'exconseller Xabier Añoveros. Tots ells encapçalats pel president d'aquesta agrupació perica, Santiago Sáenz, i pel president d'honor José Antonio Aguilar.

Durant el dinar popular també es va fer un homenatge als dos socis més antics de la penya, reconeixent la seva inestimable i incondicional suport al RCD Espanyol.


Notícia de la web del club: http://www.rcdespanyol.com/principal.php?modulo=detalleNoticia&idnoticia=13761&idseccion=34&idsite=1&idmenu=9&idsubmenu=107 

Fotos del dinar: http://s1052.photobucket.com/albums/s451/alexisribas/?albumview=slideshow
(contrasenya: lamasia)