8 de juny 2014

31 Aniversari

Avui diumenge 8 de juny ha transcorregut amb éxit el 31 aniversari de la Penya Blanc-Blava de Granollers. El tradicional dinar de germanor s'ha produït a La Masia (l'Atmella del Vallès) com és habitual i hi han assistit un centenar de persones.

Entre els assistents cal destacar la pressència de personalitats del propi club de l'Espanyol com en Jaume Martínez Mercadé, en Ramón Robert i en Enric Beltran, l'Alberto Ariza per part de la Federació de Penyes o l'assistència del regidor d'esports en representació de l'ajuntament de Granollers.

El dinar ha consistit en un pica pica a l'exterior del restaurant, seguit del dinar a l'interior i acabant amb els discursos pertinents per part del president de la Penya i de totes les personalitats comentades anteriorment. Per finalitzar, s'ha procedit a realitzar el sorteig de diferents articles entre tots els assistents.


Totes les fotos de la festa les poden trobar al següent enllaç: http://s1369.photobucket.com/user/penyabibgranollers/slideshow/Dinar%2031%20Aniversari%20Penya%20Bib%20Granollers